Muuto ima pop-up store u Brigadi

U suradnji Modus design shopa i Brigade, napravljen je privremeni pop-up store skandinavskog poznatog brenda Muuto

Kakav vam je bio vikend? Meni prezanimljiv. U tijeku je Artukultura i na raznim lokacijama po gradu događale su se zanimljive stvari koje svakako treba pogledati. Od projekta Ilica: Q’ART-a koji je probudio ne samo Ilicu, nego i sve okolne ulice, do Art Zagreba u Akademiji likovnih umjetnosti.

No, to je tek djelić događanja, evo linka na program i datume. Naime, Artukultura traje i dalje i zaista sa isplati prošetati raznim lokacijama po gradu.

Iako nije na ovom popisu, lokaciju koju vam savjetujemo da usput prođete je Kaptol centar – Brigadin showroom.

Naime, u suradnji Modus design shopa i Brigade, napravljen je privremeni pop-up store skandinavskog poznatog brenda Muuto. Ovo je prvi put da Muuto predstavlja javnosti svoju novu kolekciju namještaja u pop-up formi u Srednjoj Europi te ujedno i prvi Muuto showroom da je u potpunosti osmislio i uredio vanjski dizajnerski studio, u ovom slučaju Brigadini kreativci, pod vodstvom voditelja dizajna Loïca Nadala.

Tema postava pod nazivom Domestic Lab inspirirana je prostorom Brigadinog showrooma, koji je osmišljen kao poligon za nove ideje, eksperimente i inovaciju, kako same Brigade, tako i gostujućih kreativaca.

Prostor izgledom i atmosferom podsjeća na laboratorij, a takva estetika upotpunjena je linijom Muuto dizajnerskih komada koji u potpunosti zadovoljavaju potrebe suvremenog korisnika i funkcionalnog doma.

Glavni cilj Domestic Laba je posjetitelju ponuditi novi pogled na Muutove proizvode u prostoru u kojem će dobiti priliku dodirnuti i doživjeti niz materijala, boja i završnih obrada specifičnih za brand.

Okosnicu prostora čini središnji radni stol, gdje su izloženi proizvodi i rasvjeta iz nove kolekcije, a zahvaljujući digitalnim alatima, posjetitelji će moći odabrati proizvode i materijale te u stvarnom vremenu vidjeti željeni dizajn na ekranu.

Pop-up showroom Domestic Lab bit će otvoren u zagrebačkom Centru Kaptol do 29. rujna.