Sretan vam međunarodni dan dizajna

Najljepši način kako proslaviti Svjetski dan dizajna je uz popuste na dizajnerske predmete. Evo što nam je pripremila ekipa iz Kare Hrvatska i Meblo Trade

PIŠE: MORENA NEGOVETIĆ

Dizajn možda nije najvažnija sporedna stvar na svijetu, ali je definitivno najljepša. On čini naš život ljepšim, privlačnijim, praktičnijim, funkcionalnijim… i upravo zato, današnji dan 27. ožujka slavi se kao Međunarodni dan dizajna.

Međunarodni dan dizajna posvećen je podizanju svijesti javnosti o vrijednosti dizajna i njegovoj sposobnosti da napravi razliku u svijetu.

KARE

Dizajn u svojim različitim oblicima trebao bi biti alat za poštivanje različitosti, prevladavanje
granica i poboljšavanja kvalitete života. I upravo zbog toga današnji dan slavimo s inspirativnim slikama i s popustima na dizajnerske predmete.

Pod sloganom “Svatko zaslužuje dizajn!” Kare Hrvatska i Meblo Trade slave današnji dan uz mnoštvo primamljivih popusta.

KARE

Akcija se odnosi na asortiman brendova: KARE -12%Conubbia -15%Miniforms -20%Miotto -25% (asesoari 15%), Nardi -20%Nicoletti -20%Tempur -20%MIDJ -15%Linie Design -20%Sealy -30%Atlas -20%Astra -15%Pezzani -20%Birex -20%Orac -15%MAB -20%Kave Home -25%Villeroy Boch -15% te traje do 28. travnja.

Iza boldanih slova kriju se linkovi na webshop ponudu, a današnji dan slavimo uz dizajnersku poslasticu – Kare editorijal s fotografijama kolekcije Loft. Uživajte u editorijalu…