Via Decori – novo mjesto za ljubitelje glam i art deco namještaja

Zagreb ima još jedan showroom namještaja i webshop s ponudom statement komada

Najbolje stvari događaju se slučajno. Naime, nerijetko tražimo nešto što ne znamo gdje kupiti, pa odlučimo to promijeniti i onda nešto smislimo, proizvedemo, uvezemo, napravimo da postane dostupnije…

Danas vam pričam jednu takvu priču o showroomu i webshopu za opremanje doma Via Decori (www.viadecori.hr) koji je nastao baš zbog toga što vlasnica nije mogla nigdje kupiti namještaj kakav je željela.

– Ideja je nastala pri uređenju mog stana u Opatiji jer sam tragala za dekorativnim stolićima, konzolama, dekorima i ogledalima. Nakon dugotrajne potrage, shvatila sam da takvog namještaja u Hrvatskoj zapravo nema, i onda se stvorila ideja da pokrenem webshop upravo s takvim namještajem – glamoroznim, fotogeničnim, moćnim – kaže vlasnica Sandra Šegulja-Leiderer.

– Naša vizija je kombinirati namještaj poput komada nakita, a to znači ubaciti pokoji komad novog i finog namještaja, čak i onda kada nužno ne uređujemo cijeli prostor. I jedan komad namještaja može biti pravo oživljenje, posebice ako je riječ o statement komadima – kaže Sandra, objašnjavajući kako u ponudi imaju komade sa stilom koji se uklapaju u dizajnerske interijere, iako nisu u toj cjenovnoj kategoriji.

– Volimo upečatljive komade, a stilski pratimo Glam, Art Deco, ali i moderni namještaj. Gotovo svaki naš komad namještaja i dekora može se kombinirati kako u starogradskim interijerima i vilama, caffeima, restoranima, tako i u modernim minimalističkim interijerima – kaže vlasnica, objašnjavajući kako je showroom u Gundulićevoj 26 prvenstveno oblikovan za potrebe arhitektonskog studija, a s vremenom je prerastao u showroom dekorativnog namještaja kojeg prema dogovoru možete posjetiti.

Evo mojih favorita s webshopa viadecori.hr