IKEA uvela uslugu dizajn interijera za apartmane, kuće i urede

Nema više isprike “skup mi je dizajner interijera” – nakon PRIMA-e i IKEA je uvela uslugu dizajn interijera te uz to uvela još i dodatnu IKEA BUSINESS Network, novi program namijenjen poslovnim kupcima diljem Hrvatske s 50% popusta na dizajn interijera.

Dakle, ako uređujete kafić, ured, apartman… i cijena vam je glavni argument zašto sve uređujete sami (iako za to nemate baš ni smisla, a ni vremena) – nema više razloga. Cijene su više nego simbolične.

Cijena iznosi svega 2,65 € po kvadratu, dakle, daleko ispod cjenika Komore arhitekata i tržišnih cijena arhitekata i dizajnera. No, jednako tako i projekt je mnogo bazičniji ali može biti dobra pomoć kod jednostavnijih opremanja i novogradnji. Ova Ikeina usluga može biti posebno zanimljiva ljudima koji su ionako većinu namještaja planirali kupiti u Ikei jer im se dio novca vraća…

Dakle, što sve usluga uključuje?

– Inicijalni sastanak (telefonski poziv, video poziv ili sastanak u robnoj kući IKEA Zagreb) na temelju kojeg se definira projektni zadatak s pojedinostima o prostoru, potrebama, stilu, specifičnostima i budžetu.

Detaljnu razradu rješenja koja uključuje: inspiracijski kolaž, kolaž proizvoda, tlocrt prostora s prikazom namještaja i opreme, 3D prikaz, popis za kupovinu IKEA namještaja i opreme. – navode u Ikei.

– Cijena usluge ne obuhvaća veće ili manje građevinske radove, premještanje, preseljenje, prilagođavanje instalacija ili priključaka, bojanje ili druge radove na zidovima, robu iz dizajnerskog rješenja, dostavu, sastavljanje i/ili montažu robe.

U slučaju da kupite sve proizvode iz idejnog rješenja, ukupni račun za robu umanjuje se za iznos plaćen za uslugu dizajna – navode u Ikei.

No, to nisu jedine pogodnosti.

IKEA Hrvatska ovih dana pokrenula je i IKEA Business Network, novi program namijenjen poslovnim kupcima diljem Hrvatske. Iako je ponajprije namijenjen poduzećima s manje od 50 zaposlenih, u novi su klub dobrodošle tvrtke svih veličina.

– Članovi kluba mogu potpuno besplatno razgovarati s IKEA stručnjacima za dizajn do sat vremena te na taj način dobiti brze savjete i ideje u vezi s organizacijom i dizajnom interijera svojih poslovnih prostora. Uslugu je moguće rezervirati jednom godišnje za svaku tvrtku. Svi članovi IKEA Business Networka mogu uživati u posebnim popustima za članove, kao i 50% popusta na uslugu Dizajna interijera za apartmane, kuće i poslovne prostore, ali i besplatnoj crnoj kavi od ponedjeljka do petka u IKEA švedskom restoranu. Kao članovi IKEA Business Networka, tvrtke i njihovi zaposlenici mogu učiti od IKEA stručnjaka, poslovnih lidera i poduzetnika iz cijelog svijeta. Stvaranjem svog profila na IKEA Business Network programu, svi oni mogu otkriti prednosti IKEA online edukacijskih videa u kojima se dijeli znanje o osnovama poslovanja, vođenju brige o timu i rješenjima za opremanje za svako poslovno područje – kažu u Ikei.

Evo linka za prijavu u IKEA Business Network.