Nova stepenica luksuza. Vila s teniskim terenom

Rapidno se povećava broj vila za odmor. Kako si povećati šanse za duljom popunjenošću, otkrila nam je vlasnica agencije My Luxoria

Prvo su bile popularne vile s bazenima. Ubrzo to više nije bilo dosta. Kako je konkurencija rasla tako su se počeli ugrađivati jacuzziji, saune, kamini, dizajnerski komadi namještaja, biljari, stolni nogometi, vinoteke, konobe, teretane… sada je normalno da kuća za odmor sve to ima.

Što je nova stvar koja čini razliku i popravlja popunjenost?

Stručnjaci iz agencije specijalizirane za najam luksuznih vila i kuća za odmor My Luxoria kažu da se ove godine najbolje  bukiraju vile koje uz bazen imaju i teniski teren.

VILLA MEK

– Najviše rezervacija imamo za kvalitetne i dobro opremljene objekte s bogatim dodatnim sadržajima, a među njima su najtraženiji teniski tereni. To je korisna poruka za sve naše sugrađane koji razmišljaju o adaptaciji postojeće kuće za odmor ili gradnji novog objekta za najam. Ulaganje u dodatne sadržaje, a pogotovo one vanjske, ima vrlo praktične prednosti kao što su popunjenost smještaja i do godinu dana unaprijed i višu cijenu najma – kaže Ankica Ćaleta, vlasnica agencije My Luxoria.

VILLA PROMISSA TERRA

Uz teniski teren, najviše se traže vile koje imaju dodatni sadržaj poput saune, teretane, terena za odbojku… odnosno sportskih sadržaja koje nude mogućnost aktivnijeg odmora.

A ja bih dodala i – vile koje imaju veće atraktivno imanje s lijepim pogledom te privatnošću.

Evo jedne od takvih vila. Idemo u Villu Promissa Terra.