Počinje era zaobljenih bubrežastih sofa i fotelja

Calligaris je u Milanu predstavio novitete za 2022/23. Upoznajmo ih…

Zaobljene linije, oblost, naglašena udobnost, bubrežasti oblik sjedaćih garnitura i fotelja, ovalni stolovi… noviteti su koji je predstavio Calligaris na milanskom Salone del Mobile. Zavirili smo na njihov štand te upoznali novu kolekciju.

– Calligaris nastavlja svoj istraživački put te i ove godine zadivljuje novom kolekcijom koja spaja izvrsnost, funkcionalnost i eleganciju Made in Italy dizajna. Fokus je na inovativnim i svestranim proizvodima koji zadovoljavaju različite potrebe suvremenog načina življenja i nude praktična rješenja i udobnost. Novi materijali i održive završne obrade daju život profinjenim i avangardnim proizvodima, u skladu s zelenom filozofijom tvrtke – kažu u Calligarisu, objasnivši kako je održivost materijala i proizvodnih procesa u fokusu tvrtke i za idućih 100 godina.

Da, Calligaris je obiteljska tvrtka koja uskoro slavi 100 godina postojanja, a ove godine odlučili su se usredotočiti na važnost stvaranja proizvoda koji stvaraju osjećaj zaštićenosti, intime, svog svijeta…

– Nova kolekcija osmišljena je za obogaćivanje svakodnevnih životnih prostora, a cilj joj je unijeti sklad, ljepotu i eleganciju te dom učiniti jedinstvenim i osobnim mjestom – objašnjavaju u Calligarisu.

Nove sofe Ginza, Niki, fotelje Rio, Haven, krevet Killan… te brojne druge novitete možete već naručiti u Calligarisu u Zagrebu u Frankopanskoj ulici.

A sada uživajte u dojmovima iz Milana…

A sada upoznajte Calligaris novitete…