Savjet za apartmane: bijela boja i pravilo „manje je više“ 

Lesnina XXXL savjetuje i predlaže ideje kako opremiti apartman

Iako se ne čini tako, do nove ljetne sezone nije ostalo puno vremena. Proljeće je stoga idealno vrijeme za pripremu apartmana kako bi goste dočekalo sve savršeno. Opremanje apartmana uzbudljiv je ali i izazovan zadatak koji očekuje mnoge stare, ali i nove iznajmljivače.

Upravo zbog toga Lesnina je izdala poseban katalog „Svijet apartmana“ koji na jednom mjestu nudi savjete, shopping prijedloge te inspiraciju za uređenje interijera.

Široki asortiman proizvoda te kompletna praktična rješenja olakšat će uređenje apartmana, kao i proizvodi koji su specijalizirani i namijenjeni upravo apartmanima.

– Pri odabiru namještaja važno je postići atraktivan izgled koji će goste očarati na prvu, dok u isto vrijeme praktičan i funkcionalan za korištenje. Višenamjenski namještaj idealan je odabir. Manji komadi osim što se jednostavnije kombiniraju, ostavljaju dojam prostranosti. Primjerice, kauč na razvlačenje koji može poslužiti kao dodatni ležaj za goste, maksimalno iskorištava prostor. Ugradbeni komadi također će postići taj efekt, a s detaljima ćete prostoru dati osobnost i stil. Detalje možemo lako promijeniti tako da apartman iz sezone u sezonu djeluje drugačije, što će sigurno oduševiti stalne goste, kao potvrda o brizi i ulaganju u apartman – samo su neki od savjeta iz kataloga.

Evo linka na katalog.